Med Ledolight kan vi erbjuda ett stort utbud av nödutrymningsarmaturer baserade på laserteknik, lysdioder och optik. Bland produkterna hittar du nödutrymningsskyltar, brandskyltar, varselskyltar, nödbelysning, varningsskyltar, informationsskyltar, utrymningsplaner samt kundanpassade skyltar utifrån dina egna design- och applikationsbehov.
 

LedoNomic

Komplett svensktillverkad allt i ett nödutrymningsarmatur med hög läsbarhet och stilren design. LedoNomic består av en elenhet med ledbelysning, samt en akrylskiva med ett svep där piktogrammet skjuts in. Möjlighet till batteribackup eller centralstyrning i samma enhet. Ledonomic går att montera i tak eller på vägg med medföljande bygel. Enkelt underhåll då ingen elbehöringhet krävs för att byta batteriet. LedoNomic kan även kundanpassas i fler färger.

Finns i flera varianter:

Ledonomic komplett I tre storlekar; 20m, 25m eller 40m läsavstånd.
Ledonomic komplett DALI Med DALI-styrning
Ledonomic komplett CAP Med kondensator istället för batteri. 

 

Till alla Ledolight produkter

LedoSafe

Svensktillverkad nödutrymningsarmatur med unik design. Piktogrammen är lasergraverade vilket ger lite av en 3D-effekt. Enkel att montera i tak eller på vägg.

LedoSafe                 

 

Finns för 20, 25, 35 och 40 meters läsavstånd
Välj utrymningshänvisning med pil höger, vänster, upp eller ned.
Finns som centraliserad eller med batteri.

 

Till alla Ledolight produkter

LedoSharp

Effektiv nödbelysning tillgänglig i två modeller med olika linser för korridor och öppen yta. Stilig och diskret design. Bygger endast 5mm när den monteras infälld i tak. Enkel och smidig installation.

LedoSharp Symmetrisk Med rund lins, för öppen yta
LedoSharp Asymmetrisk Med oval lins, för korridor

 

Till alla Ledolight produkter