Konsumentåterförsäljare

Bygghemma

Bygghemma har sålt varor på nätet sedan 2006, och vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största byggvaruhus. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser.

Till bygghemma.se

Elkedjan

Över 200 elinstallatörsföretag och 1700 elektriker. Vi är mer än bara en grossist, hos oss finns verkligen kunskapen ända ut till vägguttaget. Energibesparing med genomtänkta elinstallationer.

Till elkedjan.se

Ljusexperten

LjusExperten är sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, ute och inne som passar allas hem
och inredningsstilar. Vi finns på 29 olika ställen i sverige och hoppas att vi finns just nära dig, annars finns vi naturligtivs online
på www.LjusExperten.se

Till ljusexperten.se

Lampan

Vi älskar belysning! Använd rätt lampor i ditt hem. Med snygga lampor och rätt belysning kan du förändra stämningen i alla dina rum. Ta hjälp av oss med Belysning och Lampor när du vill lyfta känslan i ditt hem eller på ditt kontor. Vi kan belysning och har ett stort sortiment av klassiska lampor och snyggt designade lampor, därför är vårt mål att vara störst på lampor.

Till lampan.se

Pilagården

Pilagården har sålt varor på nätet sedan 1993, och vårt sortiment med välkända varumärken. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service med telefonsupport 8.00 till 20.00 7 dagar i veckan och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser.

Till pilagarden.com

Stockholms Ljusbutik

Stockholms Ljusbutik är ett familjeföretag med passion för kvalitativ belysning, unik design och nya spännande varumärken! Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt lampor och belysning för sin stil och hem. I butiken kan du hitta det senaste sortimentet och få trendtips och råd av våra kunniga ljusexperter. Du kan såklart alltid handla online hos oss på

Till ljusbutik.se

Bright 1-2-3

Hos oss på Bright 1-2-3 hittar du allt inom belysning! Vi har ett brett utbud armaturer från golv till tak, ljuskällor och andra tillbehör, för både utomhus- och inomhusbruk. Vi strävar efter att erbjuda mer än produkterna vi säljer, som kund hos oss kan du förvänta dig en service och kvalité utöver det vanliga.

Till bright123.se

Grossister

Ahlsell

Ahlsell är ledande i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

Hitta din Ahlsell-butik

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Hitta din Elektroskandia-butik

Elkedjan

Hos Elkedjan får du ta del av kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design.

Hitta din Elkedjan-butik

Solar

Solar är en av norra Europas ledande teknikgrossister inom el och VVS och verkar inom produktområden som belysning, automation, installation, kabel och kanalisation, kommunikation och säkerhet samt VVS.

Hitta din Solar-butik

Rexel

Rexel är en global ledare inom distribution av elartiklar och tjänster.

Hitta din Rexel-butik