Westal har funnits i över sju decennier och är ett expansivt och dynamiskt bolag, som har fyrdubblat sin omsättning de sista åren.
Vi tillverkar, utvecklar och marknadsför belysningsarmaturer och belysningslösningar för utomhus- och inomhusbruk till privat och offentlig miljö. Vår vision är att bli en komplett ledande belysningsleverantör för den professionella marknaden i de nordiska länderna. 
Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. 

 Lediga tjänster

 


          Operativ Teamledare till monteringen
 
 Bankeryd Läs mer

          Produktionsledare
 
 Bankeryd Läs mer


 

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Vi tar gärna emot spontanansökningar på mail till info@westal.se.
Dyker det upp en tjänst som vi tror passar dig finns en chans att vi hör av oss.
 


 

        

Att jobba på Westal


På Westal gillar vi att lära oss nya saker, testa annorlunda vägar och lyssnar gärna på en spännande eller kanske galen idé. Företagskulturen på Westal präglas av flexibilitet, nytänkande och handlingskraft. Att lära oss nytt och ta nya vägar är vår framgång. 

Vi är ett gäng engagerade kollegor med en mängd olika kompetenser, erfarenheter och bakgrunder som jobbar nära varandra för att driva utveckling och hitta rätt lösning för att möta kundens behov.


 

Hållbarhet är en viktig del i vår affär


För oss är miljön viktig och därför ser vi till att våra produkter håller energieffektiv framtagning med så lite miljöpåverkan som möjligt. 

Westals långsiktiga mål inom socialt ansvarstagande är att bidra till ett bättre samhälle genom att vara en ansvarstagande och respektfull arbetsgivare. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Gör karriär hos oss


Westal är ett dynamiskt bolag som erbjuder flera utvecklingsmöjligheter för den som vill ta steg på höjden eller bredden eller både och. Hos oss finns många karriärsmöjligheter inom exv. produktion, logistik, produktutveckling och försäljning. 

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.