Testa våra armaturer direkt i mobilen!


Behöver du belysning, men funderar över hur armaturerna skulle se ut i rummet eller på fastigheten? Eller vill du visa din kund den faktiska storleken och hur slutresultatet skulle kunna bli? 

Inga problem! Med vår nya AR-funktion är det enkelt att se direkt i mobilen hur en armatur kommer att se ut på plats, utan att du behöver ladda ner en speciell app. Det fungerar lika bra för hemmet som för företagaren som vill planera exempelvis ett kontor.

Det blir nu lättare att få en förståelse för storlek, färg och form samt hur armaturen passar in i miljön. Du kan använda den för att visa din kund/beställare en helt annan bild av hur det kommer att se ut i verkligheten. Funktionen är ett komplement till ljusprojektering där vi även hjälper dig med planering, ljusmängd och ljusspridning.

AR-funktionen fungerar på alla Android- och iPhone enheter. 
Vi hoppas med detta att du ska känna dig än mer trygg när du köper belysningslösningar från oss.
 

Vad är AR?

AR står för Augmented Reality - förstärkt verklighet på svenska - och kan beskrivas som att man lägger ett digitalt filter på verkligheten. Tekniken använder sig av mobilens kamera och användaren kan på så sätt i realtid se bilder, grafik och placera ut 3D-föremål med mera som inte finns där i verkligheten.