Konsumentåterförsäljare

Bygghemma

Bygghemma har sålt varor på nätet sedan 2006, och vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största byggvaruhus. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser.

Till bygghemma.se

Elkedjan

Över 200 elinstallatörsföretag och 1700 elektriker. Vi är mer än bara en grossist, hos oss finns verkligen kunskapen ända ut till vägguttaget. Energibesparing med genomtänkta elinstallationer.

Till elkedjan.se

Ljusexperten

LjusExperten är sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, ute och inne som passar allas hem
och inredningsstilar. Vi finns på 29 olika ställen i sverige och hoppas att vi finns just nära dig, annars finns vi naturligtivs online
på www.LjusExperten.se

Till ljusexperten.se

Lampan

Vi älskar belysning! Använd rätt lampor i ditt hem. Med snygga lampor och rätt belysning kan du förändra stämningen i alla dina rum. Ta hjälp av oss med Belysning och Lampor när du vill lyfta känslan i ditt hem eller på ditt kontor. Vi kan belysning och har ett stort sortiment av klassiska lampor och snyggt designade lampor, därför är vårt mål att vara störst på lampor.

Till lampan.se

Byggshop

Byggshop.se erbjuder produkter från världens ledande leverantörer inom bygg, badrum och golv, som står för hög kvalité och detalj. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår styrka ligger i de avtal som förhandlats fram för att kunna erbjuda marknadens lägsta priser. Med de bästa priserna tillsammans med den goda servicen så siktar Byggshop.se på att bli Sveriges största nätbutik för byggvaror på nätet.

Till byggshop.se

Badshop

Badshop erbjuder badrumsinredning och sanitetsprodukter från de ledande europeiska tillverkarna till marknadens lägsta priser. Badshops styrka ligger i de avtal som förhandlats fram för att kunna erbjuda marknadens lägsta priser. Med de bästa priserna tillsammans med den goda servicen så siktar Badshop på att bli Sveriges största nätbutik för badrumsmöbler och sanitetsprodukter.

Till badshop.se

Golvshop

Intresset för hem, renovering och inredning har vuxit konstant och vi är övertygade om att det har kommit för att stanna. Sedan starten har vi på Golvshop.se alltid varit lyhörda för våra kunders behov och för marknadens ständigt skiftande förutsättningar. Vår enkla affärsidé är att sälja byggvaror med inriktning på golv och dess tillbehör med fri hemleverans i en trygg och säker online butik. Vårt sortiment består av produkter från världens ledande leverantörer som står för hög kvalité och detalj.

Till golvshop.se

Pilgåden

Pilagården har sålt varor på nätet sedan 1993, och vårt sortiment med välkända varumärken. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service med telefonsupport 8.00 till 20.00 7 dagar i veckan och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser.

https://shop.pilagarden.com/

Grossister

Ahlsell

Ahlsell är ledande i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

Hitta din Ahlsell-butik

Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Hitta din Elektroskandia-butik

Elkedjan

Hos Elkedjan får du ta del av kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design.

Hitta din Elkedjan-butik

Moel

Moel är en elgrossist för små och medelstora elinstallatörer och OEM Industri. De marknadsför och säljer elmateriel från kända leverantörer inom installation, belysning, tele/data/säkerhet och industri. Sedan år 2008 är Moel ett självstående företag inom Rexel-koncernen som är en av världens största elgrossister.

Hitta din butik

Selga

Selga-koncernen är en rikstäckande distributör av elartiklar och tjänster och är sedan 1996 helägd av Rexel.

Hitta din Selga-butik

Solar

Solar är en av norra Europas ledande teknikgrossister inom el och VVS och verkar inom produktområden som belysning, automation, installation, kabel och kanalisation, kommunikation och säkerhet samt VVS.

Hitta din Solar-butik

Storel

Storel är en del av Rexel, som är en global ledare inom distribution av elartiklar och tjänster.

Hitta din Storel-butik