Teknisk Specialist

 

Har du en passion för ljus och tekniken bakom den, och vill utvecklas inom området belysning? Då kan du mycket väl vara den vi letar efter!

Vi söker nu en Teknisk specialist till vårt produkt-/marknadsteam.


Arbetsbeskrivning

Som teknisk specialist kommer du att fungera som teknisk support och rådgivare till både kunder och våra inne- och utesäljare, och därmed tillhandahålla relevant information avseende våra produkter och belysningslösningar.
Ditt ansvar blir också att sköta de löpande uppgifterna kring framtagning och förädling av produkter samt den tekniska dokumentationen. Som teknisk specialist ingår du i vårt produktråd där du är delaktig i beslutsprocesser och har stor påverkan över framtagningen av nya produkter. Du ingår i vårt marknadsben och rapporterar till vår produktchef.


Vem är du?

Du ska ha en bakgrund som elektriker och därmed en god förmåga att förstå kundens behov. Du har en hög teknisk kompetens, och ett stort intresse för belysning och de lösningar Westal tillhandahåller. Du har en god datavana och kunskaper i Officepaketet samt är ordningsam och noggrann i ditt arbete och kan hantera fler parallella projekt samtidigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt.
Gillar du att ha varierande uppgifter och utvecklas inom branschen har du chansen här i ett snabbväxande bolag!


Ansökan
För att söka tjänsten mejla CV till timmy.kantola@westal.se. Ansök redan idag då rekryteringsprocessen behandlas löpande.

För mer information om tjänsten kontakta Timmy Kantola, produktchef Westal AB, 0738-26 40 03