2018-05-14

Vi på Westal har mer än 60 års erfarenhet av att tillverka, utveckla och marknadsföra kvalitativa belysningshusarmaturer för Nordiskt klimat, både för privata och offentliga miljöer samt att ligga i framkant både vad gäller teknik och design. Med egen produktion i Bankeryd och flera kontor runt om i landet omsätter vi idag ca 80 Mkr och är ca 30 anställda. Våra kunder är framförallt elgrossisterna i Sverige.
Vi har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och behöver därför nu förstärka med ansvarig konsultsäljare gentemot föreskrivande led.

 

Westal söker utesäljare distrik Norr

För att nå framgång
i denna roll trivs du med kundkontakten och har lätt för att skapa förtroende. Du har ett stort engagemang och en professionell inställning.

Som säljare har du ett stort affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du kan jobba självständigt, strukturerat och förstår nyttan av att skapa bestående värden för kunden i affärsrelationen.

Vi erbjuder en möjlighet att fortsätta utvecklas som säljare i ett expansivt företag inom belysning med ett fritt, spännande och omväxlande säljjobb i en professionell miljö. Du har ett starkt varumärke och ett starkt team med professionella arbetskollegor bakom dig.

Din bakgrund kan variera men vi ser gärna att du har erfarenhet från Elbranschen. Har du dessutom säljerfarenhet och/eller elektriker i grunden är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Kontakt: Försäljningsansvarig Ulf Olsson 0733-10 67 01
Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan som du skickar via mail till ulf.olsson@westal.se. Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan