Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, som i 70 år har tillverkat utomhusarmaturer i sin fabrik i Bankeryd. Westals främsta kunder är elinstallatörer via sina elgrossister samt fackhandeln. Idag har Westal ca 30 anställda och ingår i den privatägda Simonssongruppen.

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en expansiv miljö.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i produktionen som montör av våra egentillverkade armaturer.

Vem är du?
Det är en fördel om du har erfarenhet av montering, produktion eller liknande arbetsuppgifter, men i första hand är det din snabbhet, noggrannhet och din personlighet där inställning till ”livet” är det vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Du kommer att bli en del av ett gott gäng med bra sammanhållning. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!

Kontaktperson
För att söka tjänsten, eller mer information mejla eller ring till Jörgen Linusson, Produktionsansvarig på Westal AB, jorgen.linusson@westal.se mobil: 0733-106702. Urval sker löpande så skicka in din anmälan så snart som möjligt.