2018-02-05

Vi på Westal har mer än 60 års erfarenhet av att tillverka, utveckla och marknadsföra kvalitativa belysningshusarmaturer för Nordiskt klimat, både för privata och offentliga miljöer samt att ligga i framkant både vad gäller teknik och design. Med egen produktion i Bankeryd och flera kontor runt om i landet omsätter vi idag ca 80 Mkr och är ca 30 anställda. Våra kunder är framförallt elgrossisterna i Sverige.
Vi har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och behöver därför nu förstärka med ansvarig konsultsäljare gentemot föreskrivande led.

 

Westal söker ansvarig konsultsäljare med Göteborg och Stockholm Mälardalen som distrikt
Vi söker ansvarig konsultsäljare gentemot föreskrivande led, med Göteborg, Stockholm och Mälardalen som distrikt. Med vårt redan kända utomhussortiment och med det nya benet; inomhus för offentlig miljö, kommer vi nu bygga upp en helt ny division i företaget.
Din huvudsakliga uppgift kommer bli att bygga upp och utveckla detta affärsområde, där tyngden ligger på att skapa långsiktiga relationer med föreskrivande led och konsulter. Därför bör du gilla att skapa och att jobba långsiktigt med affärsrelationer. Du drivs av att göra affärer och bidra till kundnytta. Du ha ett brinnande intresse för belysning och framför allt LED belysning. Du kommer få besöka både nya och befintliga kunder, hålla i produktutbildningar och olika dragningar samt förstärka varunamnet Westal på detta affärsområde.
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett brett kontaktnät av konsulter. Du har förmåga att etablera starka kundrelationer, är förtroendegivande och målinriktad samt ha bra kunskaper inom belysning både vad gäller teknik och design.
Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en expansiv miljö.

 

Du är välkommen med din ansökan till senast den 20 mars till:
Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, ulf.olsson@westal.se, 0733-106701