Elkedjan

Över 200 elinstallatörsföretag och 1700 elektriker. Vi är mer än bara en grossist, hos oss finns verkligen kunskapen ända ut till vägguttaget. Energibesparing med genomtänkta elinstallationer.

Till elkedjan.se

elkedjan


Ljusexperten

LjusExperten är sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, ute och inne som passar allas hem
och inredningsstilar. Vi finns på 29 olika ställen i sverige och hoppas att vi finns just nära dig, annars finns vi naturligtivs online
på www.LjusExperten.se

Till ljusexperten.se

Ljusexperten


Lampan

Vi älskar belysning! Använd rätt lampor i ditt hem. Med snygga lampor och rätt belysning kan du förändra stämningen i alla dina rum. Ta hjälp av oss med Belysning och Lampor när du vill lyfta känslan i ditt hem eller på ditt kontor. Vi kan belysning och har ett stort sortiment av klassiska lampor och snyggt designade lampor, därför är vårt mål att vara störst på lampor.

Till lampan.se

lampan.se


Bygghemma

Bygghemma har sålt varor på nätet sedan 2006, och vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största byggvaruhus. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser.

Till bygghemma.se

Bygghemma


Byggshop

Byggshop.se erbjuder produkter från världens ledande leverantörer inom bygg, badrum och golv, som står för hög kvalité och detalj. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår styrka ligger i de avtal som förhandlats fram för att kunna erbjuda marknadens lägsta priser. Med de bästa priserna tillsammans med den goda servicen så siktar Byggshop.se på att bli Sveriges största nätbutik för byggvaror på nätet.

Till byggshop.se

 

Byggshop


Badshop

Badshop erbjuder badrumsinredning och sanitetsprodukter från de ledande europeiska tillverkarna till marknadens lägsta priser. Badshops styrka ligger i de avtal som förhandlats fram för att kunna erbjuda marknadens lägsta priser. Med de bästa priserna tillsammans med den goda servicen så siktar Badshop på att bli Sveriges största nätbutik för badrumsmöbler och sanitetsprodukter.

Till badshop.se

badshop


Golvshop

Intresset för hem, renovering och inredning har vuxit konstant och vi är övertygade om att det har kommit för att stanna. Sedan starten har vi på Golvshop.se alltid varit lyhörda för våra kunders behov och för marknadens ständigt skiftande förutsättningar. Vår enkla affärsidé är att sälja byggvaror med inriktning på golv och dess tillbehör med fri hemleverans i en trygg och säker online butik. Vårt sortiment består av produkter från världens ledande leverantörer som står för hög kvalité och detalj.

Till golvshop.se

Golvshop


Pilgården

Pilagården har sålt varor på nätet sedan 1993, och vårt sortiment med välkända varumärken. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service med telefonsupport 8.00 till 20.00 7 dagar i veckan och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser.

https://shop.pilagarden.com/

Pilgården