Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, med över 70 års erfarenhet av att tillverka, utveckla och marknadsföra belysningsarmaturer för både privata och offentliga miljöer. Våra kunder är framförallt elinstallatörer, elkonsulter och belysningsbutiker. Distributionen sker främst via Sveriges elgrossister. Med egen produktion i Bankeryd och flera kontor runt om i landet omsätter vi idag ca 80 Mkr och är ca 30 anställda.

Spontanansökan
Finns det ingen ledig tjänst som passar dig ute just nu är du alltid välkommen med en spontanansökan. Denna skickar du till info@westal.se


Arbetsbeskrivning

Som montör på Westal kommer du att arbeta med montering och testning av belysningsarmaturer. Arbetet innefattar hela monteringsprocessen samt paketering.

Vem är du?

Det är en fördel om du har erfarenhet av montering, produktion eller liknande arbetsuppgifter. I första hand är det din snabbhet och noggrannhet som vi är ute efter, men det är framförallt din personlighet och inställning till ”livet” som kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!

Kontaktperson

För att söka tjänsten mejla eller ring till Robert Johansson, produktionsansvarig på Westal AB.

Robert.Johansson@westal.se
Mobil: 0733-106702.