Westal är ett väletablerat företag i belysningsbranschen, med över 70 års erfarenhet av att tillverka, utveckla och marknadsföra belysningsarmaturer för både privata och offentliga miljöer. Våra kunder är framförallt elinstallatörer, elkonsulter och belysningsbutiker. Distributionen sker främst via Sveriges elgrossister. Med egen produktion i Bankeryd och flera kontor runt om i landet omsätter vi idag ca 90 Mkr och är ca 30 anställda.

Spontanansökan
Finns det ingen ledig tjänst som passar dig ute just nu är du alltid välkommen med en spontanansökan. Denna skickar du till info@westal.se

_____________________________________________________________________________


INNESÄLJARE / PROJEKTÖR
Westal AB söker en person med stort intresse för försäljning och belysning med placering i Göteborg eller Bankeryd.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vårt försäljningsben och rapporterar till vår försäljningschef. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara ordermottagning, kundsupport, ljusplanering, offerthantering och teknisk support. Tjänstens placeringsort är antingen i Bankeryd eller Göteborg. Vårt affärssystem är Monitor och våra ljusberäkningar görs i Dialux. Erfarenheter och kunskaper inom försäljning och belysning är önskvärt.

Vem är du?
Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet inom belysning eller liknande arbetsuppgifter. Har du utbildning inom ljusdesign är det ett plus, men i första hand är din personlighet och inställning till ”livet” det vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!

Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, 0733-106701