Westal har funnits i över sju decennier och är ett expansivt företag, som har fyrdubblat sin omsättning de sista åren. Idag ligger omsättningen på 100 miljoner och målet är att nå 250 miljoner inom 5 år. Westal tillverkar, utvecklar och marknadsför belysningsarmaturer och belysningslösningar för utomhus- och inomhusbruk till privat och offentlig miljö.
Tillverkningen sker företrädelsevis i Sverige. I de fall då svensk produktion inte kan tillämpas använder vi utländska underleverantörer och ser till att svensk kvalitet och design kan garanteras.
Försäljningen sker främst till elektriker via grossister och föreskrivande led, men även till butikskedjor och fristående butiker.
Totalt har Westal 30 st anställda.

Spontanansökan
Finns det ingen ledig tjänst som passar dig ute just nu är du alltid välkommen med en spontanansökan. Denna skickar du till info@westal.se

_____________________________________________________________________________

 

Innesäljare/Ljusdesigner

Arbetsbeskrivning
Du ingår i vårt försäljningsben och rapporterar till vår försäljningschef. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara ordermottagning, kundsupport, ljusplanering, offerthantering och teknisk support. Tjänstens placeringsort är antingen i Bankeryd eller Göteborg. Vårt affärssystem är Monitor och våra ljusberäkningar görs i Dialux. Erfarenheter och kunskaper inom försäljning och belysning är önskvärt.

Vem är du?
Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet inom belysning eller liknande arbetsuppgifter. Har du gått Ljushögskolan är det ett plus, men i första hand är din personlighet och inställning till ”livet” det vi kommer lägga störst vikt på. Du ska ha lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvar kommer alltid genomsyra ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker har du chansen här!

Kontaktperson
För att söka tjänsten mejla din anmälan till ulf.olsson@westal.se. För mer information kontakta Ulf Olsson, försäljningsansvarig Westal AB, 0733-106701