Ahlsell

Ahlsell är ledande i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

Hitta din Ahlsell-butik

Ahlsell


Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Hitta din Elektroskandia-butik

elektroskandia


Elkedjan

Hos Elkedjan får du ta del av kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design.

Hitta din Elkedjan-butik

elkedjan


Moel

Moel är en elgrossist för små och medelstora elinstallatörer och OEM Industri. De marknadsför och säljer elmateriel från kända leverantörer inom installation, belysning, tele/data/säkerhet och industri. Sedan år 2008 är Moel ett självstående företag inom Rexel-koncernen som är en av världens största elgrossister.

Hitta din butik

Moel


Selga

Selga-koncernen är en rikstäckande distributör av elartiklar och tjänster och är sedan 1996 helägd av Rexel.

Hitta din Selga-butik

Selga


Solar

Solar är en av norra Europas ledande teknikgrossister inom el och VVS och verkar inom produktområden som belysning, automation, installation, kabel och kanalisation, kommunikation och säkerhet samt VVS.

Hitta din Solar-butik

solar


Storel

Storel är en del av Rexel, som är en global ledare inom distribution av elartiklar och tjänster.

Hitta din Storel-butik

Storel